Sportsevent

Som eventfirma og event manager har vi erfaring med at hverve og afvikle nationale og internationale sportsbegivenheder i Danmark.

Vi arbejder tæt med forbundene om at tiltrække nationale og internationale sportsbegivenheder til Danmark. Vi fungerer ofte som bindeled mellem arrangøren og værtsbyen.

Vi sørger for formidlingen af kontakter, yder bistand, og hjælper med at give arrangørerne et overblik over de mange faciliteter, som de enkelte værtsbyer råder over. Desuden deltager vi i planlægningen og afviklingen af arrangementerne.

 

Topprofessionel event manager

Vi er et full service logistik og komplet event management bureau.

CEC har mange års erfaring med at brande Danmark. Vi tiltrækker de internationale turister ved at afholde store  internationale sports- og kulturevents.

Hver event har sin egen stil og sit eget formål. Nogle sportsevents har til formål at skabe international turismeomsætning og på at brande Danmark internationalt. Andre fokuserer  på værdi, opmærksomhed og skabe interesse for et produkt, sportsgrenen eller kultur-fænomentet.

 

Alle slags arrangementer store som små, nationale som internationale, bidrager hver især til en fælles kulturel værdiskabelse. På forskellig vis giver de værdier som er med til at skabe den økonomiske værdiskabelse i den moderne oplevelsesøkonomi.

Copenhagen Event Company udarbejder en plan allerede i startfasen hvor der fastlægges målsætninger som skal udgøre målet for eventens succes. Med vores topprofessionelle og erfarne arrangører og projektledere er du i trygge hænder, og vi sørger for at dit event forløber problemfrit og strømlinet.

Derfor er det godt at have Copenhagen Event Company med på sidelinjen – “Vi ved, hvad det drejer sig om både sportsligt og praktisk”.

Læs mere om konferencer.

Cases

Nedenfor findes en samling udvalgte cases, som du er velkommen til at kigge nærmere på.
Søger du en særlig kompetence eller ønsker du at få en case uddybet, er du mere end velkommen til at kontakte os for mere information eller et oplæg på en løsning skræddersyet til jer.