Juledekoration og udsmykning

Har du brug for hjælp til juleudsmykning?

Copenhagen Event Company er et rigtigt fullservice julefirma, vi dækker hele spekteret, lige fra design, til produktion og opsætning af juleudsmykning.

Vi lever og ånder for juleudsmykning i alle afskygninger; vi arbejder med det hele året og vi gør det – med glæde.

Vi går ikke på kompromis med hverken kvaliteten af de varer, som vi handler med eller med udførelsen af vores arbejde. Vi elsker jul og det afspejler sig i vores arbejde.

Vi er æstetikere, og vi er sikre på, at du kan se forskellen, når det er!

Læs mere: Markedsføring af events.

Juleudsmykning, der for alvor sætter gang i julestemningen

Vi laver alle typer af juleudsmykning, lige fra den lille butiks vindue, butikkens facade og gadeudsmykning til hele indkøbscentret.

Hvert år står vi på mål for at skabe den gode stemning i gaderne, som er med til at skabe en god julehandel i butikkerne. For vi ved, at for detailhandlen er det nok den vigtigste tid på året.

Vi er specialister i montage og produktion af juleudsmykning. Vi henter inspiration til juleudsmykningen fra hele verden, både stort og småt – så har du ideen, kan vi realisere din drøm om en magisk jul.

Vi samarbejder med en af verdens største producenter af juleudsmykning Globall concept. Dette gør, at vi har adgang til en vidensbase fra hele verden, som kan anvendes lokalt og internationalt.

Skal vi hjælpe din forretning med at blive klar til årets sæson?

Ønsker du hjælp til juleudsmykning, dekoration og pyntning, står vi klar til at hjælpe dig. For os er juletiden noget særligt, og det ønsker vi også, at den skal være for dig. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at blive klar til årets største højtid.

 

Cases

Nedenfor findes en samling udvalgte cases, som du er velkommen til at kigge nærmere på.
Søger du en særlig kompetence eller ønsker du at få en case uddybet, er du mere end velkommen til at kontakte os for mere information eller et oplæg på en løsning skræddersyet til jer.