Copenhagen Event Company er et rigtigt full -service julefirma, vi dækker hele spekteret, lige fra design, til produktion og opsætning af
juleudsmykning , vi lever og ånder for juleudsmykning i alle afskygninger, vi arbejder med det hele året og vi gør det – med glæde.

Vi går ikke på kompromis med hverken kvaliteten af de varer vi handler med eller med udførslen af vores arbejde. Vi elsker jul og det afspejler sig vores eget arbejde.
Vi er æstetikere og vi er sikker på, at du kan se forskellen.

Vi laver alle typer juleudsmykning, lige fra den lille butiks vindue, butikkens facade, gadeudsmykning til hele indkøbscentret.

Hvert år står vi på mål for, at skabe den gode stemning i gaderne, dette er med til at skabe en god julehandel i butikkerne.
For vi ved, at for detailhandlen er det nok den vigtigste tid på året.

Vi er specialister i montage og produktion af juleudsmykning. Vi henter inspiration til juleudsmykningen fra hele verden, både stort og småt – så har du ideen, kan vi realisere din drøm om magisk jul.

Vi samarbejder med en af verdens største producent af juleudsmykning Globall concept,. Dette gør, at vi har adgang til en vidensbase fra hele verden, som kan anvendes lokalt.

Cases

Nedenfor findes en samling udvalgte cases, som du er velkommen til at kigge nærmere på.
Søger du en særlig kompetence eller ønsker at få en case uddybet, er du mere end velkommen til at kontakte os for mere information eller et oplæg på en løsning skræddersyet til jer.