Din eventplanlægger i København

Har du et event i tankerne, som du ønsker at afholde? Som professionel eventplanlægger, kan vi hos CEC Event hjælpe dig med at arrangere mindeværdige events.

At planlægge succesfulde events kan være en betydelig kompliceret proces. Der kan være mange bolde at holde styr på, samt forventninger og krav at efterleve. Skal dit event blive vellykket forudsætter det, at dit arrangement både er mindeværdigt og indtægtsskabende.

Som arrangører er der mange faldgruber at undgå og et hav af detaljer at holde styr på. For at sikre din succesrate, kan det være en god ide at hente hjælp og sparring fra en erfaren eventplanlægger.

 

Mindeværdige arrangementer der skaber indtægt

Gode events kræver omhyggelig planlægning og et laserfokus på detaljerne. Skal dit event øge dets chancer for at blive en mindeværdig og kommerciel succes, kræver det, at din samarbejdspartner har det der skal til.

Som et erfarent eventbureau med over 1000 indenlandske og udenlandske events i bagagen, kan vi selvsikkert fortælle dig, at dit event er i trygge hænder, hvis du vælger os som din eventplanlægger. Vores eventfirma er en af landets førende, og vi er stolte af vores topprofessionelle tilgang til eventplanlægning. Herunder vores omfattende netværk af underleverandører.

Vores tilgang til vellykkede events

For at gøre dit event til en succes, er det altafgørende, at du har det rette team bag dig. Udover at have den rette sammensætning af erfaring og kompetencer, kan de hjælpe dig med, at dit event forløber sig problemfrit.

Hos CEC Event er vi dedikeret til at hjælpe vores kunder med at nå deres mål og få deres brand på toppen. Vores dygtige team har stor erfaring inden for eventplanlægning og -afvikling.

Vi elsker planlægning og koordinering af events, hvorfor vi giver den 110% fra start til slut. Vi forstår vigtigheden af at få alting rigtigt, og vi vil arbejde sammen med dig for at sikre, at dit arrangement bliver til en succes.

Hvis du er på udkig efter et erfarent, professionelt og pålideligt eventfirma, så behøver du ikke lede længere end Copenhagen Event Company. Vi sørger for, at dit arrangement bliver planlagt og gennemført perfekt, og at du når dine mål.

110% fra start til slut

Som eventkoordinator og -planlægger kan vi hjælpe dig med alt, hvad eventplanlægning indebærer. Vi forstår, at hver begivenhed er forskellig, og at hver kunde har sine egne individuelle behov og krav.

Derfor skræddersyer vi vores tjenester til hver enkelt begivenhed, og vi giver den hele armen fra start til slut. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at få alting på plads. Derfor vil vi være der sammen med dig hele vejen igennem for at sikre, at dit arrangement forløber sig som det skal. Vi tror på, at vores resultater og referencer afspejler vores tilgang

Vi kan hjælpe dig med alt fra:

 

Hjælp fra branchens bedste underleverandører

Udover at have et kompetent team bag sig, er det også afgørende, at du har adgang til et godt netværk. I langt de fleste tilfælde, er netværket af underleverandører afgørende for, hvorvidt et event bliver vellykket – både i oplevelse og kommercielt.

Når du vælger os som din samarbejdspartner, vil du få adgang til et af branchens bredeste netværker. Et netværk som vi bruger og har brugt til at planlægge over 1000 arrangementer.

Skal vi hjælpe dig med planlægningen af dit event?

Her hos CEC Event forstår vi, at der ikke er to begivenheder som er ens. Derfor tilbyder vi en række forskellige tjenester til vores kunder. Vores ydelser er alle designet til at gøre din eventplanlægningsproces så glat og stressfri som muligt.

Fra start til slut vil vi være der sammen med dig for at hjælpe dig med alt, hvad eventplanlægning indebærer. Og fordi vi ved, hvor vigtigt det er at få alting rigtigt, vil vi være der sammen med dig hele vejen igennem for at sikre, at dit arrangement bliver til en succes.

Så hvis du leder efter en eventplanlægger som kan hjælpe dig med at løfte dit arrangement, er du kommet til den rigtige. Vi vil med glæde hjælpe dig med alle dine behov for planlægning og koordinering.

Kontakt os og kom tættere på et succesfuldt event allerede i dag. Ring gerne til Bo på 25901212 eller send Bo en mail på bo@cecevent.dk

Hvad er en eventplanlægger?

Eventplanlæggere er professionelle som har ansvar for planlægning og organisering af events. De er eksperter i at gøre ideer til livs.

Hvorfor få hjælp af en professionel eventplanlægger?

Planlægning af events kan være en meget kompliceret proces med mange faldgruber. Ved at få hjælp fra en professionel kan du mindske risikoer og forbedre kvaliteten af dit event.

Hvilke evner besidder en god eventplanlægger?

Eventplanlæggere skal have et unikt sæt af færdigheder for at få succes i deres rolle. De skal kunne holde mange bolde i luften, være struktureret, have gode kommunikationsevner og øjne for detaljer.

 

Cases

Vi har bred erfaring med eventplanlægning og koordinering.

Nedenfor findes en samling udvalgte cases, som du er velkommen til at kigge nærmere på.
Søger du en særlig kompetence eller ønsker at få en case uddybet, er du mere end velkommen til at kontakte os for mere information eller et oplæg på en løsning skræddersyet til jer.