Din eventkoordinator i København

En Eventkoordinator er ansvarlig for planlægning og gennemførelse af events. Eventkoordinatoren er den strategiske partner, der sikrer succesfulde og mindeværdige begivenheder.

At planlægge og afholde events kan være alt andet end lige, særligt hvis du ønsker dig et succesfuldt event. Der er nemlig stor forskel på et arrangement og et godt arrangement. Det er detaljerne, og de løse ender, der afgør, hvorvidt dit event bliver succesfuldt.

Du skal holde styr på mange forskellige ting og sager, men du skal også bevare overblikket over det hele under et højt tempo. Og der er mange ting, der kan gå galt. De mange forskellige bolde i luften kan hurtig få enhver eventleder til at blive overvældet. Det er de færreste som kan klare det hele, men med den rette hjælp kan du løfte dit event til nye højder.

Som eventkoordinator kan vi hjælpe dig med at holde styr på alle detaljerne i dit event. Vi er med dig fra start til slut af eventet.

En rød tråd gennem hele arrangementet

At organisere et godt arrangement kræver omhyggelig koordinering af mange bevægelige dele. Fra udvælgelse og reservation af et ideelt sted til at præsentere programmet på en måde, der vil engagere dit publikum. Alt dette skal balanceres ordentligt med hinanden.

Hos Copenhagen Event Company kan vi hjælpe dig med at holde den røde tråd gennem hele dit event. Du kan bekymringsfrit overlade de komplekse detaljer til os og fokusere på at være en god vært.

I samarbejde med dig skaber vi en skræddersyet plan, der passer til dine behov og budget. Vi hjælper dig efterfølgende med at koordinere mellem leverandører, administrere budgetter og håndtere nødsituationer i sidste øjeblik.

Over 1000 events erfaring

Du kan være sikker på, at dit event er i gode hænder, når du henvender dig til os. Vi har over 12 års erfaring som eventkoordinator, hvor vi har hjulpet mere end 1000 events gennem årene. Det betyder, at vi har den nødvendige viden, erfaring og ekspertise til at skabe et vellykket event. Hvad end der er tale om mindre eller større events.

At koordinere oplevelser blandt mange forskellige mennesker kan være en udfordring for sig. Med os som din eventkoordinator kan du være tryg omkring, at dit event giver den rette oplevelse. Du får en samarbejdspartner med de rette kompetencer og færdigheder.

Eventkoordinering med dig i fokus

Som eventkoordinatorer kan vi hjælpe dig med den nødvendige organisatoriske og administrative støtte. Vi sørger for, at du identificerer potentielle problemer, før de opstår. Herunder hvordan du løser og undgår eventuelle udfordringer på bedste vis.

Herudover kan vi hjælpe dig med alt fra:

Afsætning af ovenstående afhænger af kundens behov. Vi går meget op i at holde tæt kundekontakt, så vi kan skabe et event, som både du og vi kan være stolte over. Vi arrangerer aktiviteter tilrettelagt efter dine behov.

Skal vi hjælpe dig med at gøre dit event succesfuldt?

At stable et godt event på fode kan hurtig blive overvældende. Der er mange faldgruber og detaljer at holde overblik over. Den rette erfaring og viden kan være guld værd, særligt hvis du ønsker et bemærkelsesværdigt resultat.

At ansætte en eventkoordinator kan være en afgørende hjælp. Du kan nemlig nyde godt af vores mangeårige ekspertise, kompetencer og erfaring. Ved at stole på os for alle aspekter af eventkoordination kan du sparre tid og penge ved at undgå dyre fejl.

Vi gør, som vi prædiker. Vores mangeårige erfaring og antal succesfulde cases sikrer dig, at du får den rette hjælp til dit event. Kom i kontakt med os ved at klikke på knappen nedenfor.

Hvad er en eventkoordinator?

En eventkoordinator er en person eller virksomhed, som er ansvarlig for at sikre, at der tages hånd om alle detaljerne i arrangementet. De har typisk en bred vifte af opgaver, da de koordinerer alle aspekter af arrangementet. Typen af opgaver kan variere alt efter, om der er tale om en konference, firmafest eller festival.

 

Hvad laver en eventkoordinator?

En eventkoordinator har ofte ansvaret for at koordinere alle de forskellige opgaver. Det kan være alt fra at vælge lokaler, koordinering af tidsplaner, håndtering af markedsføring, forhandle kontrakter m.m. På mange måder agerer en eventkoordinator som en slags menneskelig schweizerkniv. De er nemlig inde over alle aspekter af eventet, hvilket indebærer både planlægning og afholdelse af eventet.

 

Hvorfor bruge en eventkoordinator?

At koordinere events kræver en række forskellige færdigheder som god kommunikation, organisering, kreativitet og sans for detaljer. En erfaren eventkoordinator kan hjælpe dig med at sikre, at dit event bliver til en god og gnidningsfri oplevelse.

 

Hvad koster en eventkoordinator?

Prisen for en eventkoordinator afhænger af nogle forskellige faktorer som erfaring og omfanget af hjælp, du skal bruge. Kompleksiteten af opgaven har som regel også indflydelse på prisen.