Eventfirmaets rolle

Eventfirma i København

For et eventfirma er den fornemste opgave at skabe de bedste rammer for en kavalkade af oplevelser, der spiller på alle sanser. Det er nemlig dét eventmarkedsføring kan. Det er den eneste form for PR og markedsføring, der spiller på alle sanser og er derved den form for markedsføring, der står klarest i erindringen for deltagerne. Men events og eventmarkedsføring er ikke altid ligetil. Det kræver sit at kunne koordinere, planlægge og eksekvere med de mange forbehold ethvert event kræver. Det er derfor yderst essentielt at vælge en samarbejdspartner, der har styr på sit fag.

 

Erfaring og netværk

Som eventfirma handler det primært om to ting: know-how og know-who. Disse to elementer går altid hånd i hånd. Når man er et eventfirma skal man vide, hvordan enhver opgave, uanset størrelse, begrænsninger og udfordringer, skal gribes an og håndteres (know-how), og man skal have et bredt netværk man kan trække på når man skal bruge lokationer, materialer, serviceydelser osv. (know-who).

Vores know-how er det vi som eventfirma trækker på, når vi tilrettelægger og afholder events for vores kunder. Det er det, vi har bygget op gennem vores mere end 11 år i branchen. Vi ved, hvordan vi som eventfirma skal agere i pressede og uforudsete situationer. Det er denne know-how vi anvender når vi skal hjælpe vores kunder med deres events og oplevelser.

Vores know-who er det vi trækker på, når vi har behov for en ydelse, som vi ikke selv kan levere. Dette kunne være udlån af lokation for eventet, opsætning af messestand og meget mere i den dur. Et stort og godt netværk er ikke noget, man kan anskaffe sig overnight. Det skal være passet og plejet gennem mange år, og det er kombinationen af dette og vores erfaringer som eventfirma, der gør, at vi kan love dig et event i verdensklasse.

 

Det gode eventfirma

Når det kommer til at skulle afholde et godt og succesfuldt event, er det vigtigt at have et erfarent og effektivt eventfirma med på siden. Det vigtigste for ethvert eventfirma og eventbureau er at have en struktureret process for afholdelse af et succesfuldt event. Sådan en process er noget man får gennem mange års erfaring med afholdelse af events. Når man opbygger en proces på et solidt fundament af erfaringer og succesfulde events, bliver det specifikke events krav og specifikationer ikke det afgørende for om eventet er succesfuldt. Et dygtigt eventfirma er i stand til at anvende denne proces uafhængigt af begrænsinger og udfordringer, for disse er der taget højde for med det solide fundament af erfaringer.

 

Vores proces

Det gode eventfirma er i stand til at tilrettelægge et succesfuldt event for dig, der tager højde for alle specifikationer, krav og udfordringer, og er altid i stand til at overkommer og imødekomme disse. Og naturligvis, har vi som erfarent eventfirma, vores egen proces for eksekvering af et succesfuldt event. Processen består af fire hovedelementer, som dækker over de helt fundamentale faktorer et eventfirma og eventbureau skal have styr på og besidde, for at kunne være i stand til at udføre et succesfuldt event.

 

Det rette team

Når det kommer til facilitering af events, er der utroligt mange ting, der skal være styr på. Det er vigtigt at kunne bevare overblikket og vide præcist, hvordan man håndterer uforudsete situationer. Hvis du ønsker at finde en partner til faciliteringen af dit næste event, er det vigtigt, du sikrer dig at finde det rette eventfirma. En af de første og vigtigste faktorer at kigge på, er om eventfirmaet har et kompetent og erfarent team. Teamet er dem, der skal sørge for, at alt spiller, både før, under og efter eventet. Brug derfor tid på at snakke med et eventfirma om deres team og arbejdsprocesser.

Erfaring

Erfaring er naturligvis essentielt for ethvert eventfirma. Vi i Copenhagen Event Company har mere end 11 års erfaring indenfor eventbranchen. Derfor har vi, som eventbureau, den nødvendige erfaring til at vide, hvordan man håndterer diverse udfordringer optil eventet, under eventet og efter eventet er afholdt. Det er absolut essentielt at være omstillingsparat og fleksibel. Eventmarkedsføring er en fantastisk gren inden for markedsføring, men det er også langt mere krævende end meget andet. Ofte har man én chance for at gøre det rigtigt. Derfor, hvis der opstår uforudsete problemer til et event, er omstillingsparathed og fleksibilitet ekstremt vigtigt.

 

Strategisk strukturering

At være struktureret i sin planlægning med en strategisk tilgang, er også essentielt for et succesfuldt event. Det er vigtigt under hele planlægnings forløbet at være strategisk anlagt og hele tiden have i hovedet, hvad dit mål med eventet er, hvem du gerne vil ramme og om det stemmer overens med din overordnede strategi og dine værdier. Ved at have disse parametre i hovedet under hele planlægningen og struktureringsprocessen, er du, og vi, i stand til at afholde det bedst mulige event for netop dig og din virksomhed.

Effektiv eksekvering

Som eventfirma kan vi lave nok så meget forarbejde og forberede os på den store dag, men det der gælder er selve dagen. Planlægning og alt andet kan være udført nok så perfekt, men hvis eksekveringen ikke er effektiv, kan det få konsekvenser for gæsternes oplevelser. Derfor bestræber vi i Copenhagen Event Company os på at udnytte vores mange års erfaring og kompetente team til fulde. Vi er altid fleksible og omstillingsparate. Det er uden tvivl en nødvendighed i branchen, og en nødvendig man kun lærer ved at have mange års erfaring og mange afholdte events med i bagagen.

Vores tilgang

Hvordan vi arbejder

Hos Copenhagen Event Company er omdrejningspunktet altid vores kunders ønsker. Vi står klar til at hjælpe med at realisere vores kunders drømme, ønsker og forestillinger om, hvordan deres drømmeevent skal være. Med Mange års erfaring og erfaring inden for et utal af brancher, ved vi hvor krævende og komplekst det kan være at planlægge, strukturere, organisere og afholde succesfulde events.

Hvis du står og mangler en pålidelig samarbejdspartner til faciliteringen af dit næste event, står vores dygtige team klar til at hjælpe. Send os en e-mail på bo@ceceven t.dk, giv os et ring på +4525901212 eller udfyld vores kontaktformular ved at klikke på linket.