Eventfirma i København

For et eventfirma er den fornemste opgave at skabe de bedste rammer for en kavalkade af oplevelser, der spiller på alle sanser. Det er nemlig dét eventmarkedsføring kan. Det er den eneste form for PR og markedsføring, der spiller på alle sanser. Det er derved den form for markedsføring, der står klarest i erindringen hos deltagerne.

Men events og eventmarkedsføring er ikke altid ligetil. Det kræver sit at kunne koordinere, planlægge og eksekvere med de mange forbehold ethvert event kræver. Det er derfor yderst essentielt at vælge et eventbureau som samarbejdspartner, der har styr på sit fag.

Hvad end I har brug for et eventbureau til jeres kommende firmaarrangement, konference, messe eller noget helt fjerde, kan I tage fat i os hos Copenhagen Event Company.

 

Uundværlig erfaring og netværk

Som eventbureau handler det primært om to ting: know-how og know-who. Disse to elementer går altid hånd i hånd. Når man er et eventburea skal man vide, hvordan enhver opgave, uanset størrelse, begrænsninger og udfordringer, skal gribes an og håndteres (know-how).

Hertil er det vigtigt at have et bredt netværk, som man kan trække på, når man skal bruge lokationer, materialer, serviceydelser osv. (know-who).

Know-how hos os

Vores know-how er det vi som eventbureau trækker på, når vi tilrettelægger og afholder events for vores kunder. Det er det, vi har bygget op gennem vores mere end 11 år i branchen.

Vi ved, hvordan vi som eventbureau skal agere i pressede og uforudsete situationer. Det er denne know-how, vi anvender, når vi skal hjælpe vores kunder med deres events og oplevelser.

Know-who hos os

Vores know-who er det vi trækker på, når vi har behov for en ydelse, som vi ikke selv kan levere. Dette kunne være udlån af lokation for eventet, opsætning af messestand og meget mere i den dur.

Et stort og godt netværk er ikke noget, man kan anskaffe sig overnight. Det skal være passet og plejet gennem mange år. Det er kombinationen af dette og vores erfaringer som eventbureau, der gør, at vi kan love dig et event i verdensklasse.

Det gode eventbureau

Når det kommer til at skulle afholde et godt og succesfuldt event, er det vigtigt at have et erfarent og effektivt eventbureau med på siden. Det vigtigste for ethvert eventfirma og eventbureau er at have en struktureret proces for afholdelse af et succesfuldt event. Sådan en proces er noget man får gennem mange års erfaring med afholdelse af events.

Når du opbygger en proces på et solidt fundament af erfaringer og succesfulde events, bliver det specifikke events krav og specifikationer ikke det afgørende for om eventet bliver succesfuldt. Et dygtigt eventbureau er i stand til at anvende denne proces uafhængigt af begrænsninger og udfordringer, for disse er der taget højde for med det solide fundament af erfaringer.

 

Vores proces

Det gode eventfbureau er i stand til at tilrettelægge et succesfuldt event for dig, der tager højde for alle specifikationer, krav og udfordringer. Hertil, er altid i stand til at overkomme og imødekomme disse aspekter. Og naturligvis, har vi som erfarent eventbureau, vores egen proces for eksekvering af et succesfuldt event. Processen består af fire hovedelementer, som dækker over de helt fundamentale faktorer et eventfirma og eventbureau skal have styr på og besidde, for at kunne være i stand til at udføre et succesfuldt event.

 

Det rette team

Når det kommer til facilitering af events, er der utroligt mange ting, der skal være styr på. Det er vigtigt at kunne bevare overblikket og vide præcist, hvordan man håndterer uforudsete situationer.

Hvis du ønsker at finde en partner til faciliteringen af dit næste event, er det vigtigt, du sikrer dig at finde det rette eventbureau eller -firma. En af de første og vigtigste faktorer at kigge på, er om din eventpartner har et kompetent og erfarent team.

Teamet er dem, der skal sørge for, at alt spiller, både før, under og efter eventet. Brug derfor tid på at snakke med et eventbureau om deres team og arbejdsprocesser.

 

Erfaring

Erfaring er naturligvis essentielt for ethvert firma inden for eventbranchen. Vi i Copenhagen Event Company har mere end 11 års erfaring indenfor eventbranchen. Derfor har vi som eventplanlægger, den nødvendige erfaring til at vide, hvordan man håndterer diverse udfordringer optil eventet, under eventet og efter eventet er afholdt.

Det er absolut essentielt at være omstillingsparat og fleksibel. Eventmarkedsføring er en fantastisk gren inden for markedsføring, men det er også langt mere krævende end meget andet. Oftest du kan én chance for at gøre det rigtigt. Derfor, hvis der opstår uforudsete problemer til et event, er omstillingsparathed og fleksibilitet ekstremt vigtigt.

 

Strategisk strukturering

At være struktureret i sin planlægning med en strategisk tilgang, er også essentielt for et succesfuldt event. Det er vigtigt under hele planlægnings forløb at være strategisk anlagt og hele tiden have i hovedet, hvad dit mål med eventet er, hvem du gerne vil ramme, og om det stemmer overens med din overordnede strategi og dine værdier.

Ved at have disse parametre i hovedet under hele planlægningen og struktureringsprocessen, er du, og vi, i stand til at afholde det bedst mulige event for netop dig og din virksomhed.

 

Effektiv eksekvering

Som eventbureau kan vi lave nok så meget forarbejde og forberede os på den store dag, men det der gælder er selve dagen. Planlægning og alt andet kan være udført nok så perfekt, men hvis eksekveringen ikke er effektiv, kan det få konsekvenser for gæsternes oplevelser.

Derfor bestræber vi i Copenhagen Event Company os på at udnytte vores mange års erfaring og kompetente team til fulde. Vi er altid fleksible og omstillingsparate. Det er uden tvivl en nødvendighed i branchen, og en nødvendig man kun lærer ved at have mange års erfaring og mange afholdte events med i bagagen.

Event services

Event management og event manager

At planlægge og eksekvere et event er en kompleks proces, der kræver både ekspertise og nøjagtighed for at sikre det ønskede udfald. Gennem event management kan du effektivt binde alle ender sammen og sikre en vellykket afvikling.

Få mere at vide om event management og os som din eksterne event manager.

Eventplanlægger og eventplanlægning

Står du overfor at skulle arrangere et event? Med en lang række opgaver og detaljer at holde styr på kan det nemt blive en overvældende opgave. Lad os hjælpe dig med at gøre processen mere overskuelig. Vi tilbyder professionel hjælp i form af rådgivning om eventplanlægning og som din eksterne eventplanlægger på projektet.

 

Eventkoordinator og eventkoordinering

Lad os gøre dit arbejde med eventkoordinering mere problemfrit. Med vores baggrund på over 1000 af events bringer vi en rigdom af viden og færdigheder til bordet.

Oplev forskellen med vores eventkoordinering og os som din eksterne eventkoordinator.

Eventarrangør

Skal vi hjælpe dig med at arrangere dit event? Vi hjælper gerne med at løfte tunge arbejde fra de første planlægningsfaser til den endelige gennemførelse. Vores fokus ligger på at sikre, at hver eneste detalje er nøje overvejet og afstemt med dine ønsker og visioner.

Oplev forskellen med os som din eventarrangør.

 

Branding strategier og event markedsføring

Er du på udkig efter en partner til at booste din branding og event markedsføring? Vi specialiserer os i at skabe skræddersyede branding strategier og effektiv event markedsføring.

Bliv klogere på, hvordan vi griber branding strategier og event markedsføring an.

Vores tilgang

Hvordan vi arbejder

Hos Copenhagen Event Company er omdrejningspunktet altid vores kunders ønsker. Vi står klar til at hjælpe med at realisere vores kunders drømme, ønsker og forestillinger om, hvordan deres drømmeevent skal være.

Med mange års erfaring med event management inden for et utal af brancher, ved vi hvor krævende og komplekst det kan være at planlægge, strukturere, organisere og afholde succesfulde events.

Hvis du står og mangler en pålidelig samarbejdspartner til faciliteringen af dit næste event, står vores dygtige team klar til at hjælpe dig, hvad end du mangler en event manager, eventkoordinator eller hjælp til udarbejdelse af branding strategier. Send os en e-mail på bo@ceceven t.dk, giv os et ring på +4525901212 eller udfyld vores kontaktformular.

Hvad er et eventfirma?

Et eventfirma er en virksomhed, der har specialiseret sig i eventplanlægning, eksekvering og organisering af forskellige arrangementer, herunder firmafester, bryllupper, begivenheder og særlige fester.

Hvorfor bruge et eventfirma?

Eventfirmaer bliver ofte hyret af virksomheder eller institutioner, der planlægger store arrangementer som f.eks. konferencer, fester og andre arrangementer.

Hvilke løsninger tilbyder et eventfirma typisk?

Eventvirksomheder tilbyder typisk en række tjenester såsom design, strategi og gennemførelse af events, catering, eventproduktion og eventmanagement.

Vi er klar til at hjælpe

Som erfarent eventfirma har vi naturligvis en lang række succesfulde arrangementer og events i bagagen, og er klar til at bruge erfaringen fra disse til at gøre dit næste event til en succes.

Hvis I står og mangler en pålidelig samarbejdspartner i form af et professionelt eventbureau til planlægning, strukturering, faciliteringen og eksekvering af jeres kommende event, står vores dygtige team klar til at hjælpe. Send os en e-mail på bo@cecevent.dk, giv os et ring på +4525901212 eller udfyld vores kontaktformular ved at klikke på linket.