Copenhagen Event Company som din event manager

Event manageren hjælper med at koordinere og styrer events. For virksomheder er en event manager en nøgleperson, der koordinerer begivenheder professionelt.

For events er ikke bare events. At stable en succesfuld event på benene er et kompliceret stykke arbejde. God begivenhedsstyring er afgørende for, at dit event bliver til en god oplevelse og kommerciel succes.

At planlægge et event er én ting, men at sikre, at tingene forløber sig som de skal, er en anden. Arbejdet bliver ikke kun bedømt på kvaliteten af oplevelsen, men også på overholdelsen af tidsplaner og budgetter.

Der er et hav af høje forventninger at opfylde og lige så mange krav at overholde. Selv de mest erfarne planlæggere kan bukke under for presset. Som erfaren event manager kan vi hjælpe dig med at fuldføre succesfulde events.

Strategisk eventledelse med fokus på risikostyring

Når man har med mange forskellige mennesker at gøre, vil der typisk også være en bred vifte af risikoer forbundet. En event manager har til opgave at håndtere disse risici og sørge for at arrangementer, konferencer og andre begivenheder går som planlagt.

Event management er en hårfin balancegang mellem ikke at overse detaljer og samtidig holde eventet på sporet. God event management får nemlig økonomi, idéudvikling og afvikling til at spille sammen i praksis.

En event manager har forståelse for kundens behov og eventet som praktisk produkt. Men god ledelse kommer ikke af sig selv, men af professionel erfaring med afvikling og evaluering af kampagner.

Vi har hjulpet med at fuldføre over 1000 events

Ved at vælge os til at varetage din event management kan du være sikkert på, at du får en samarbejdspartner, der forstår tingene i en oplevelsesøkonomisk kontekst.

Vi har siden 2008 været med til at fuldføre over 1000 events på tværs af typer og størrelser. Lige fra de helt små til de helt store på flere tusinde deltagere. Du kan derfor være sikker på, at tingene bliver gjort ordentligt med os som event manager.

Vi har hånden på hjertet, når vi arbejder med udførelsen af det nye event. Transparens og god forventningsafstemning er afgørende for gode oplevelser. Hvad end vi hjælper dig som eventplanlægger, eventkoordinator eller event manager.

En hjælpende hånd hele vejen igennem

Når det kommer til events, er der nærmest ikke dét, som vi ikke har erfaring med. Som erfarent eventfirma kan vi hjælpe dig med mange forskellige ting inden for event management.

Vi kan hjælpe med alt fra:

Er der noget særligt, som du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder både særskilte ydelser og komplette løsninger som eventkoordinator, management og planlægning.

Skal vi hjælpe dig med at gøre dit event til en succesoplevelse?

Det er ikke alle som har det der skal til for at klare jobbet som event manager. Eventbranchen er en hård branche, og det kræver en erfaren event manager at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Det er også vigtigt, at en event manager har en god forståelse for kundens behov og deltagernes ønsker. På den måde kan et arrangement, der lever op til kundens forventninger, realiseres.

Og det kan du være sikker på, at du får, når du vælger os!

Vi har over 12 års erfaring med event management og over 1000 events i bagagen. Meget kan gå galt med et event, men professionel hjælp kan sikre både kvalitet og budget – sågar også omdømme.

Hvad er en event manager?

En event manager er en professionel specialist, der er ansvarlig for den vellykkede planlægning, organisering og gennemførelse af events.

Hvad laver en event manager?

Rollen som eventleder indebærer betydelig koordinering, planlægning og eksekvering af events. De arbejder for at sikre, at events forløber sig gnidningsløst, til tiden og inden for budgettet.

Hvorfor bruge en event manager?

Det kan være utroligt gavnligt at ansætte en eventmanager til enhver begivenhed. De bringer professionel viden og erfaring som kan sikre kvaliteten og målsætningerne af eventet.