Virtuelle Events

Det er i nyere tid blevet mere og mere normalt at afholde virtuelle og online events. Selvom vi i dag er godt ‘connectede’ med resten af verden via talrige flyruter, så er virtuelle events alligevel blevet en mere og mere foretrukken måde at ‘mødes’ på.  

Hvad end I skal bruge en konference, reception, et firmaarrangement eller noget helt fjerde, så er virtuelle events en relevant mulighed for jer.  

Hvad er et virtuelt event? 

Vi har formentlig alle prøvet at sidde til et online/virtuelt møde.  Det er på sin vis også et virtuelt event, men det er der ikke noget nyt i. Det har vi gjort med blandt andet Skype i mange år.  

Et virtuelt event er i al sin enkelthed et event, der foregår online i stedet for fysisk. Et virtuelt event kan være alt lige fra en konference med en konkret agenda og formål, hvor man samles med folk fra nær og fjern omkring det samme emne (på samme måde som man ville have mødtes i fysisk), til en produktlancering, en fremvisning eller noget helt andet.

Kort sagt så kan et virtuelt eller online event i dag være alt – akkurat ligesom et fysisk event. Som eventfirma har vi stor erfaring med eventplanlægning i alle former, også planlægning af virtuelle events.

Fordele ved virtuelle events 

Virtuelle events er ikke noget helt nyt, men det er alligevel så nyt, at mange først er begyndt at bruge det her de sidste par år. Og selvom et virtuelt event ikke kan bidrage med de samme sanseindtryk som et traditionelt fysisk event, så har det stadig en lang række fordele med sig, som er værd at tage med i overvejelserne.  

Skalerbarhed 

En af de absolut største fordele ved at afholde virtuelle events er, at det er ekstremt skalerbart. Fra et eventplanlægnings perspektiv, så er der ikke den store forskel på at lave et virtuelt event eller en online konference for 10 personer til 1000 personer. Når først platformen er sat op, så er antallet af deltagere næsten ubegrænset.  

Lavere omkostninger

En af de andre store fordele ved virtuelle events og online konference er, at det er noget billigere end at afholde et fysisk event. Virtuelle events er som sag meget skalerbare og kræver ikke mere selvom man er flere personer.

Derudover kan man spare omkostninger som leje af lokaler, forplejning og meget andet. Det gør, at virtuelle events er væsentligt billigere end fysiske events. Sidst men ikke mindst, så bliver rejseomkostningerne også væsentligt, hvis ikke helt, reduceret.  

Større fleksibilitet

Denne fordel går lidt hånd-i-hånd med skalerbarheden ved virtuelle events, men det er bestemt stadig en relevant fordel at have in mente. Ved virtuelle events opnår man på sin vis en større fleksibilitet for deltagerne ved eventet. Folk kan bedre deltage uden de store udfordringer som for eksempel afstand, rejseplaner osv.

Få hjælp til at organisere jeres virtuelle event 

Selvom virtuelle events og online konferencer måske virker som en nem og overskuelig opgave at få stablet på benene, så kan det godt være svært, hvis man ikke tager forbehold for alle faktorer. Derfor tilbyder Copenhagen Event Company professionel hjælp, planlægning, rådgivning og eksekvering af jeres virtuelle events. Som erfarent eventbureau kender vi alt til branchen og er derfor i stand til at hjælpe din virksomhed med jeres næste succesfulde event – også virtuelt.  

 

Vi er klar til at hjælpe jer!

Arrangementer som for eksempel firmaarrangementer, er noget af det vi hos Copenhagen Event Company holder allermest af at lave. Vi er til for at hjælpe vores kunder med at realisere deres drømme om et succesfuldt event – hvad det er et internt firmaarrangement eller et event for kunder.

Hvis I står og mangler en pålidelig samarbejdspartner til faciliteringen af jeres kommende firmaarrangement, står vores dygtige team klar til at hjælpe. Send os en e-mail på bo@cecevent.dk, giv os et ring på +4525901212 eller udfyld vores kontaktformular ved at klikke på linket.