Er dine medarbejdere heller ikke engageret i jeres bæredygtighedsstrategi?

Ét er at udforme en ambitiøs bæredygtighedsstrategi, noget andet er at få den ud at leve blandt medarbejderne. Med afsæt i jeres bæredygtighedsstrategi udvikler vi en teambuilding-event fuld af viden, oplæg og interaktion, der med garanti vil give dine medarbejdere stof til eftertanke og få dem til at tænke mere over bæredygtighed i deres hverdag.

Vi støver jeres bæredygtighedsstrategi af og får alle med ombord.

Vil du vide mere? Skriv til bo@cecevent.dk og hør mere.

Case-video: Niels Brock

Sådan kan en dag se ud

Dagen designes med afsæt i jeres bæredygtighedsstrategi, hvor vi identificerer de områder, jeres medarbejdere er tættest på i hverdagen.

  • Oplæg og introduktion om/til virksomhedens bæredygtighedsstrategi samt let fordøjelige fakta om bæredygtighed i virksomheden og i et bredere perspektiv
  • Engagerende hands on-øvelser med afsæt i medarbejdernes hverdag samt teambuilding-elementer på tværs af organisationen
  • Relevansskabende indlæring, der ruster medarbejderne til at få jeres strategi ud at leve i hverdagen
  • Opsamling med fokus på teambuilding og dagens øvelser
  • (Arrangementet kan afholdes på jeres lokation eller i lejede lokaler)

”Vi bookede Copenhagen Event Company til en teambuildingdag, der skulle gøre Niels Brocks bæredygtighedsstrategi mere forståelig og spiselig for medarbejdergruppen. Copenhagen Event Company spurgte grundigt ind til vores behov og ønsker og sikrede løbende relevant information, for at tilpasse arrangementet helt til os og vores behov for en engagerende og informativ dag.”

 

– Laura Bækkel, studiesekretær, Niels Brock.

Resultater

  • 84% af deltagerne synes, de har fået mere kendskab til arbejdspladsens bæredygtighedsstrategi
  • 52% af deltagerne tænker mere over bæredygtighed på arbejdspladsen efter teambuilding-dagen
  • 86% af deltagerne er efter teambuilding-dagen blevet mere åbne for bæredygtighedstiltag, selvom det kan påvirke deres arbejdsgang

(Teambuilding-dag for 60 ansatte i februar 2023)

Interesseret i at høre mere?

Ring til Ulrika på 2338 3072 eller skriv på ulrika@cecevent.dk for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en teambuilding-dag for jer.

Case: Niels Brock

I Niels Brocks bæredygtighedsstrategi er affaldssortering et område, hvor de ansatte kan gøre en reel forskel. Derfor var der både Løvens Hule med innovative skraldessorteringsløsninger, quizzer samt gæt og grimasser om affaldssortering på programmet.

Udover interaktive øvelser bød dagen også på konkrete oplæg om, hvorfor/hvordan der affaldssorteres samt tid til at stille spørgsmål og diskutere bæredygtighed medarbejderne imellem.

Da arrangementets omdrejningspunkt var affaldssortering, generede vi naturligvis et minimum af affald under planlægning og afvikling af eventen.