Lad os stå for dit næste firmaarrangement

Har I styr på jeres virksomhedskultur?

Dyrkelse af socialt samvær og sammenhold har en kæmpestor betydning for jeres virksomhedskultur. Virksomheder kan betegnes som en form for organisme, der består af et komplekst net af mennesker, sociale stukrurer, processer, systemer, regler, værdier, antagelser, visioner, sprog og love mv. Alt dette sammenlagt udgør en virksomheds kultur.

Virksomhedens kultur er således en form for lim, der binder og holder din virksomhed sammen. Kulturen hjælper dine kollegaer og dig med at forstå jeres omgivelser.

Den påvirker jeres indtryk, og hvordan I reagerer til omverdenen, men også internt blandt hinanden. Den afspejler og definere jeres effektivitet samt afdækker jeres roller, forventninger og samarbejde internt.

Dette betyder også, at kulturen altid er under konstant forandring, da den påvirkes af kollegaernes, bestyrelsens, ledernes og udefrakommende hændelsers indflydelse.

Virksomhedskulturen understøtter derfor hele jeres forretning. Den er afgørende for, om I når jeres målsætninger og lykkes med jeres strategier.

Har I ikke et godt hold på jeres virksomhedskultur, kan det medføre til forkrøblende konsekvenser for jeres forretning. En god virksomhedskultur mindsker derimod usikkerhed og forvirring. Den medvirker til stabilitet, effektivitet og kontinuitet.

Men en god virksomhedskultur forudsætter gode interne sociale relationer og forhold.

Styrk sociale relationer og forhold med firmaarrangementer

Sociale relationer en vigtig byggesten i din virksomheds kulturgrundlag. Vil I forbedre jeres virksomhedskultur, kommer det derfor ned til medarbejderne i din virksomhed. Det er dog ikke altid muligt at diktere ændringer, men det er muligt at påvirke kulturens retning.

Der kan være adskillige årsager til, hvorfor I ønsker at forbedre jeres kultur, men en ting er sikkert – gode kollegiale forhold skader aldrig.

Firmaarrangementer, der virker

Firmaarrangementer er en af de bedste måder at samle jeres team og ansatte omkring en festlig lejlighed. Afholdelse af arrangementer viser, at du befinder dig i en virksomhed, der prioriterer et godt sammenhold. Og som gør noget aktivt for at styrke kollegaskabet.

En et arrangement, hvor det ikke handler om arbejde, men hvor du kan tage en smule afstand og bonde med dine kollegaer i mere afslappede rammer end på kontoret. Et godt kollegialt sammenhold har stor betydning for din såvel som kollegaers arbejdsglæde og produktivitet. Derfor har firmaarrangementer gentagende gange, for virksomheder i alle brancher, vist sig at være en god investering i sammenhold, teamwork og den gode stemning på kontoret efterfølgende.

Firmaarrangement hos Copenhagen Event Company - det får du:

  • Kompetente og erfarende medarbejdere
  • En samarbejdspartner som har været i branchen i mange år
  • En samarbejdspartner som er åben for nye udfordringer
  • En unik oplevelse ved hvert eneste arrangement
  • Højt personligt serviceniveau
  • Én primær kontakt til det enkelte arrangement
  • Tryghed og tillid hos den enkelte samarbejd
  • Effektivitet fra start til slut
  • Stabilt samarbejde på kongressiden
  • Kreative ideer ved events og markedsføring

Hos os har vi hjertet med i alle vores arrangementer.

OPLEVELSER, SOM BRINGER JERES TEAM TÆTTERE SAMMEN

Der findes mange forskellige måder at samle folk på med oplevelser. I deres enkelthed er oplevelser den ultimative form for markedsføring man kan lave – også internt.

Når du bevidner noget betydningsfuldt, oplever du personligt, at alle dine sanser bliver inddraget. Gode oplevelser giver dig gode stunder og frembringer glade minder for livet. Når du samtidigt oplever noget unikt sammen med dine kollegaer, oplever du også en særlig glæde.

Denne glæde er en af de stærkeste samlende kræfter mellem mennesker. Nemlig glæden af at opbygge noget meningsfuldt og være en aktiv del af et fællesskab. Derfor er en oplevelse i form af et firmaarrangement noget enestående.

Lad os hjælpe med jeres næste firmaarrangement

Hos Copenhagen Event Company gør vi en dyd ud af at planlægge, strukturere og afholde de bedst tænkelige events og arrangementer skræddersyet til vores kunder ønsker og behov. Vi har over 12 års erfaring inden for events og oplevelser.

Vi er ikke begrænset til kun en type firmaarrangementer eller firmafest. Mangler du inspiration har vi mange kreative ideer til firmaarrangementer. Med os som jeres eventfirma til firmaarrangementet kan I derfor være sikre på, at I får 100% skræddersyede firmaarrangementer, der imødekommer og passer lige til jeres behov.

Nye relationer på tværs af afdelinger

Med et veludført firmaarrangement vil I lære hinanden bedre at kende inden for jeres egne afdelinger, men også på tværs af afdelinger. Du vil i fællesskab med dine kollegaer opleve, at alle jeres sanser vil blive spillet på. I vil kunne se, mærke, føle, lugte, høre og opleve i en helt anden grad sammenlignet med den normale hverdag på kontoret.

Og det er lige præcis dét, som event markedsføring kan. Hvad end det er internt som et firmaarrangement eller eksternt, som en konference for kunder, så giver events en oplevelse, som spiller på alle sanser.

Livet er fuldt af stærke oplevelser, hvor oplevelserne ved et veludført firmaarrangement er strålende eksempler på minder for livet. De vil altid leve længe i erindringen hos langt de fleste af dine medarbejder.

Firmaarrangementet understøtter jeres vigtigste aktiv

En virksomheds vigtigste aktiv er uden tvivl dens medarbejdere. Med det høje konkurrence niveau, der ses på tværs af samtlige brancher i dag, handler det ikke udelukkende om at have det bedste produkt til den billigste pris. Det eneste, som jeres konkurrenter ikke kan kopiere, er jeres medarbejdere.

Et godt sociale netværk på arbejdspladsen er derfor afgørende. For uden dygtige og kompetente medarbejdere mister virksomheden sin absolut vigtigste og største konkurrence fordel. Derfor er det vigtigt, at virksomheder i dag gør en aktiv og målrettet indsats for at styrke sammenholdet mellem deres medarbejdere.

En af bedste måde at fastholde din virksomheds bedste aktiv

God kommunikation udgør en fundamental hjørnesten i dét at være et team. Men det er nemlig ikke alle medarbejdere, der har det lige let ved at starte en samtale med en anden, som de ikke kender. Derfor er teambuilding aktiviteter et godt udgangspunkt som løsning. I skal nemlig tale med hinanden om løsningen på en given opgave.

En af de bedste og mest effektive måder at styrke sammenhold, teamwork og den gode stemning er ved et godt og veludført firmaarrangement. Og dét kan vi hos Copenhagen Event Company hjælpe jer med.

Vi er klar til at hjælpe

Arrangementer som for eksempel firmaarrangementer, er noget af det vi hos Copenhagen Event Company holder aller mest af at lave. Vi er til for at hjælpe vores kunder med at realisere deres drømme om et succesfuldt event. Hvad det er et internt firmaarrangement eller et event for kunder.

Hvis I står og mangler en pålidelig samarbejdspartner til faciliteringen af jeres kommende firmaarrangement, står vores dygtige team klar til at hjælpe. Send os en e-mail på bo@cecevent.dk, giv os et ring på +4525901212 eller udfyld vores kontaktformular ved at klikke på linket.