Lad os stå for dit næste firmaarrangement

Firmaarrangementer er en af de bedste måder at samle jeres team og ansatte omkring en festlig lejlighed. En et arrangement, hvor det ikker handler om arbejde, men hvor man kan tage en smule afstand og bonde med sine kollegaer i mere afslappede rammer end på kontoret. Firmaarrangementer har gentagende gange, for virksomheder i alle brancher, vist sig at være en god investering i sammenhold, teamwork og den gode stemning på kontoret efterfølgende.

Oplevelser, som bringer Jeres team tættere sammen

Oplevelser er den stærkseste form for markedsføring man kan lave – også internt. En oplevelse i form af et firmaarrangement er noget, som spiller på alle sanser hos jeres medarbejdere. Det er noget de kan se, mærke, føle, lugte, høre og opleve i en helt anden grad end den normale hverdag på kontoret. Oplevelserne ved et veludført firmaarrangement vil derfor også altid leve længe i erindringen hos langt de fleste af jeres medarbejder.

 

Firmaarrangement hos Copenhagen Event Company - det får du:

  • Kompetente og erfarende medarbejdere
  • En samarbejdspartner som har været i branchen i mange år
  • En samarbejdspartner som er åben for nye udfordringer
  • En unik oplevelse ved hvert eneste arrangement
  • Højt personligt serviceniveau
  • Én primær kontakt til det enkelte arrangement
  • Tryghed og tillid hos den enkelte samarbejd
  • Effektivitet fra start til slut
  • Stabilt samarbejde på kongressiden
  • Kreative ideer ved events og markedsføring

Hos os har vi hjertet med i alle vores arrangementer

Firmaarrangementet understøtter jeres vigtigste aktiv

En virksomheds vigtigste aktiv er uden tvivl dens medarbejdere. Med det høje konkurrenceniveau, der ses på tværs af samtlige brancher i dag, handler det ikke udelukkende om at have det bedste produkt til den billigste del. Det eneste, som jeres konkurrenter ikke kan kopiere, er jeres medarbejdere.

Uden dygtige og kompetente medarbejdere mister virksomheden sin absolut vigtigste og største konkurrencefordel. Derfor er det også vigtigt, at virskomheder i dag gør en aktiv og målrettet indsats for at styrke sammenholdet mellem dens medarbejdere. En af de bedste og mest effektive måder at styrke sammenhold, teamwork og den gode stemning er ved et godt og veludført firmaarrangement. Og dét kan Copenhagen Event Company hjælpe jer med.

Lad os hjælpe med jeres næste firmaarrangement

Hos Copenhagen Event Company gør vi en dyd ud af at planlægge, strukturere og afholde de bedst tænkelige events og arrangementer for vores kunder. Med Copenhagen Event Company får I et skræddersyet firmaarrangement, der passer til og imødekommer netop jeres team.

Vi er klar til at hjælpe

Arrangementer som for eksempel firmaarrangementer, er noget af det vi hos Copenhagen Event Company holder aller mest af at lave. Vi er til for at hjælpe vores kunder med at realisere deres drømme om et succesfuldt event – hvad det er et internt firmaarrangement eller et event for kunder.

Hvis I står og mangler en pålidelig samarbejdspartner til faciliteringen af jeres kommende firmaarrangement, står vores dygtige team klar til at hjælpe. Send os en e-mail på bo@cecevent.dk, giv os et ring på +4525901212 eller udfyld vores kontaktformular ved at klikke på linket.