Jeres næste firmafest

Har du også brug for at forkæle dit team eller dine medarbejdere med en ordentlig firmafest? Hos Copenhagen Event Company har vi mange års erfaringer med planlægning, håndtering og eksekvering af firmaevents, såsom firmaarrangementerfirmajulefrokoster og firmafester. Med et bredt netværk og en masse know-how, kan vi garantere dig en ordentlig firmafest for dit personale. Enten lige som du eller I ønsker det, eller med en masse overraskelser, som vi kan planlægge for jer.  

Den gode firmafest 

En firmafest er ikke ‘bare’ en firmafest. Firmafester er ofte ikke noget, som sker så tit. Det er derfor også vigtigt at ramme rigtigt og skabe en aften, som folk sent vil glemme. Uanset hvad jeres behov måtte være, så kan Copenhagen Event Company hjælpe jer. Vi sørger for at skabe en fest, som lever op til jeres forventninger, og så lige tanden over dette. Gør noget godt for dit personale og tag fat i os i dag. 

Den gode firmafest er en fest, hvor alle føler sig godt tilpas. Derfor skal der også være en klar forventningsafstemning – både mellem jer som virksomhed og os som planlægger, men også mellem jer og jeres personale. Dette er vigtigt for at alle ved, hvad de kan forvente sig af arrangementet. Hvis der er tvivl om aftenens tema, niveau, udfoldelser eller dress-code, kan man ende med at have nogle, som ikke føler sig tilpas. Det skal vi for alt i verden undgå! Derfor sikrer vi os, at alt bliver nøje planlagt, gennemtænkt og veludført gennem hele aftenen.  

Firmafest: Sådan går vi til værks 

Vi har som sagt mange års erfaring med at stable succesfulde og veludførte events på benene. Som erfarent eventbureau har vi gennem de seneste mange år opbygget os en masse know-how om, hvordan man strukturerer, planlægger og eksekverer et succesfuldt event 

Det er altid vigtigt at huske at forventningsafstemme med kunden. Vi ønsker at levere lige præcis det event, der er perfekt for jeres virksomhed og personale. For at kunne opnå dette kræver det en tæt dialog med kunden om deres behov, ønsker, krav og forventninger til eventet. Og hvad end det er en firmafest, en konference eller noget helt tredje, så går denne filosofi altid igen i vores arbejde.  

Når vi har gennemført de indledende møder vil vi, ud fra jeres ønsker og krav, påbegynde planlægningen af jeres firmafest. Vi laver alt planlægningsarbejdet for jer, og clearer blot det nødvendige med jer. På den måde kan I slappe helt af og nyde jeres firmafest. Vi skal nok tage os af alle hovedpinerne.

 

Lad os planlægge din næste firmafest 

Vi elsker at hjælpe vores kunder med at skabe oplevelser, de sent vil glemme! Dette gælder både vores kunders medarbejdere, eksterne interessenter og alt derimellem. Hvis du har lyst til at tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at planlægge jeres næste firmaarrangement, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.