Den perfekte begivenhed for dit team

Har du også brug for at forkæle dit team eller dine medarbejdere med en ordentlig firmafest? Festlige arrangementer i form af firmafester er nogle af de mest påskønnede begivenheder på arbejdspladsen. De skaber stor begejstring, og for mange er firmafesten årets begivenhed og den sjoveste oplevelse.

Firmafesten har betydning for dine kollegaer såvel som for kvaliteten af arbejdet, da de er en oplagt mulighed for at ryste kollagerne sammen på kryds og tværs af hinanden. Udover at fejre succes og sejre sammen, kan I også slappe af og forenes med hinanden.

Selvom festen oftest kan tage rampelyset, så er veludførte firmaarrangementer en perfekt mulighed for at opbygge relationer, der går over selve arbejdet. Gode kollegiale forhold bidrager til bedre trivsel og sammenhold på arbejdspladsen – alt sammen noget der kan gavne bundlinjen.

Som eventfirma har vi over 12 års erfaringer med planlægning, håndtering og eksekvering af firmaarrangementer, firmajulefrokoster og firmafester (sommer, vinter mv.). Med et bredt netværk og en masse know-how, kan vi garantere dig en ordentlig firmafest, der får alt til gå op i en højere enhed. Enten lige som du, eller I ønsker det, eller med en masse sanselige overraskelser, som vi kan planlægge for jer.

Få en uforglemmelig aften som er alle pengene værd

En firmafest er ikke ‘bare’ en firmafest. Firmafester er ofte ikke noget, som sker så tit på mange arbejdspladser. Det er derfor vigtigt at ramme rigtigt og skabe en aften, som folk sent vil glemme. Uanset hvad jeres behov måtte være, kan vi hos Copenhagen Event Company hjælpe jer. Vi sørger for at skabe en fest, som lever op til jeres forventninger, og så lige tanden over dette. 

Vi laver firmaarrangementer som passer til alle

Den gode firmafest er en fest, hvor alle føler sig godt tilpas. Derfor skal der også være en klar forventningsafstemning – både mellem jer som virksomhed og os som eventplanlægger, men også mellem jer og jeres personale. Dette er vigtigt, at alle ved, hvad de kan forvente sig af arrangementet. Hvis der er tvivl om aftenens tema, niveau, udfoldelser eller dress-code, kan man ende med at have nogle, som mange ikke føler sig tilpas. Det skal vi for alt i verden undgå!

 

Derfor sikrer vi os, at alt bliver nøje planlagt, gennemtænkt og veludført gennem hele aftenen. Med os på sidelinjen kan du således forvente, at alt er helt i top, samt at der er taget højde for aktiviteter, underholdning, musik til fest mv.

Vi hjælper alle størrelser og typer af virksomheder med at skabe uforglemmelige begivenheder. Vi sætter altid en stor ære i at udføre vores arbejde med stor omhu, således at vores høje standarder bliver holdt til punkt og prikke. Du kan derfor bekymringsfrit lade os stå for alt det praktiske.

Gør noget godt for dit personale og tag fat i os i dag.

Over 12 års erfaring med vellykkede firmafester

Vi har som sagt mange års erfaring med at stable succesfulde og veludførte events på benene. Som erfarent eventbureau har vi gennem de seneste mange år opbygget os en masse know-how om, hvordan man strukturerer, planlægger og eksekverer et succesfuldt event 

I er 100% i fokus

Det er altid vigtigt at huske at forventningsafstemme med kunden. Vi ønsker at levere lige præcis det event, der er perfekt for jeres virksomhed og personale. For at kunne opnå dette kræver det en tæt dialog med kunden om deres behov, ønsker, krav og forventninger til eventet. Hvad end det er en firmafest, en konference eller noget helt tredje, så går denne filosofi altid igen i alt vores arbejde.  

Når vi har gennemført de indledende møder vil vi, ud fra jeres ønsker og krav, påbegynde planlægningen af jeres firmafest. Vi laver alt planlægningsarbejdet for jer fra A-Z, og clearer blot det nødvendige med jer. På den måde kan I slappe helt af og nyde jeres firmafest. Vi skal nok tage os af alle hovedpinerne.

Festlige folk med gule hatte til udendørs arrangement

 

Lad os planlægge din næste firmafest? 

Er du klar til at tage jeres næste firmaarrangement til nye højder?

Vi elsker at hjælpe vores kunder med at skabe mindeværdige og uforglemmelige oplevelser, de sent vil glemme! Dette gælder både vores kunders medarbejdere, eksterne interessenter og alt derimellem. Hvis du har lyst til at tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at planlægge jeres næste firmaarrangement, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag for en uforpligtende samtale.