Firmajulefrokost for jeres tream

Firmajulefrokosten er en af, hvis ikke den, vigtigste begivenhed på året for de fleste virksomheder. Det er den ene festlige lejlighed, som alle medarbejdere glæder sig mest til hvert eneste år, og med god grund.

Firmajulefrokoster i Danmark er blevet til det firmaarrangement, som der bliver gjort mest ud af. Hvad end I har et team på 3-4 mand, eller I har et team på 20+, så skal firmajulefrokosten bare spille. Og os hos Copenhagen Event Company kan hjælpe jer med det.

 

Er I på udkig efter en unik firmajulefrokost?

Vi tilbyder unikke og private lokaler i alle størrelser med dejlig mad i hele København.

Alt tyder på at julen 2021 atter byder på normale julefrokoster med større grupper. Vi tilbyder unikke lokaler, hvor I helt privat og med god afstand kan holde en hyggelig aften sammen med jeres kollegaer.

Sammen finder vi et lokale, der passer lige præcist til jer. I får jeres eget hyggeligt julepyntet lokale.

I vil kunne se frem til en aften, hvor personlig service, samt kærlighed og respekt for maden er i højsæde. Under hele forløbet får I kyndig vejledning og support fra vores eventkoordinatorer, der kun har et formål med aftenen: At sikre, at den lever op til jeres forventninger og den bliver julemagisk!

Privat julefrokost pakke: Velkomstdrink, 3 retter dejlig mad, øl/vand/vin: fra kr. 1088 per person

Udover ovenstående har du mulighed for at tilkøbe elementer, der gør netop din julefrokost helt speciel. Dette kunne f.eks. være: Magisk Julebanko med fantastiske gaver, tryllekunster, syngende Julemand.

Lad os stå for jeres firmajulefrokost

I har formentlig prøvet selv at stå for jeres firmajulefrokost i fortiden, og det har med garanti været en god oplevelse. Men det er også helt sikkert, at der er en række fordele ved at anvende et eventbureau, som er værd at have med i overvejelserne inden jeres næste firmajulefrokost. Ved at få en professionel samarbejdspartner til at stå for planlægningen kan I få:

  • En 100% skræddersyet løsning til netop jeres organisation 
  • Professionel håndtering af planlægning, strukturering og eksekvering af julefrokosten
  • Alle kan være 100% tilstede ved julefrokosten, vi klarer alle hovedpinerne
  • Unikke og uforglemmelige topklasse julefrokoster

EN UFORGLEMMELIG FIRMAJULEFROKOST FOR JER

Det er altid svært at skulle planlægge og eksekvere en firmajulefrokost. Forventningerne er altid høje, og det er den ene begivenhed om året, hvor de fleste virksomheder virkelig gør meget ud af planlægningen.

Men hvordan sikrer man sig at imødekomme folks forventninger til sådan et event? Som et erfarent eventfirma med mere end 11 års erfaring med arrangementer som firmajulefrokoster, har vi dannet os en lang række erfaringer inden for, hvordan man skal tilgå et projekt som at få stablet en firmajulefrokost på benene.

En firmajulefrokost, eller julefrokoster generelt, kan være svære at tilgå som projekt. Der er ufatteligt mange traditioner forbundet med julen og julefrokoster generelt, hvor det at ramme helt plet kan være en svær opgave. Nedenfor vil du finde en række gode råd til, hvad I bør overveje, når I skal planlægge jeres firmajulefrokost:

Den gode firmajulefrokost

Firmajulefrokosten er for alle

Det vigtigste krav at opfylde, når man skal planlægge den gode firmajulefrokost, er, at det skal være et arrangement for alle. Dette skulle man måske mene ville give sig selv, men det er ikke så simpelt endda.

Når man skal afholde en firmajulefrokost, er det vigtigt, at man kan forholde sig objektivt til udfordringen så at sige. Med dette menes der, at de traditioner, som den der planlægger arrangementet, har og forbinder med en julefrokost, måske ikke er det samme, som resten af teamet vil forbinde med en julefrokost.

Derfor er det vigtigt at kunne se bort fra sine egne traditioner og associationer med en julefrokost, og tænker over, hvordan den ideelle firmajulefrokost for organisationen eller teamet som helhed, vil se ud. Med denne tanke i baghovedet kan man være i stand til at se mere klart på projektet, og derved planlægge noget, som alle vil værdsætte og nyde.

 

Firmajulefrokosten er en anledning til fest

Det er i dag meget normalt for danske virksomheder at associere firmajulefrokosten med fest, og det er helt okay. Fordi firmajulefrokosten er en højtidelig fest! Det er som sagt den ene dag på året, hvor man ikke bare er kollegaer, men hvor man fester og nyder livet sammen.

En firmajulefrokost er derfor også et fantastisk eksempel på intern eventmarkedsføring. Dette dækker over alle de oplevelser og sanseindtryk, man opnår med netop dette firmaarrangement. Og dét er det fantastiske med eventmarkedsføring – man kan efterlade folk med nogle kraftfulde oplevelser og sanseindtryk, der styrker vedkommendes relation til jeres virksomhed. Og dette er gældende for internt såvel som eksternt.

Sjove firmaarrangementer giver et tættere team og i sidste ende en stærkere kultur i en virksomhed. Her er firmajulefrokosten bestemt ingen undtagelse.

Fysiske og online afholdelser

Set i lyset af begivenhederne og vaccinationerne i 2021, er vi optimistiske på, at vi igen kan dyrke julefrokoster og sociale fællesskaber uden begrænsninger og restriktioner. Derfor tilbyder vi atter fysiske julefrokoster for jer og jeres team eller organisation som helhed.

Vi forstår at ikke alle nødvendigvis er lige så optimistiske på genåbning af samfundet. Det kan også være at dig og dine kollegaer formentlig befinder jer rundt omkring i landet eller på tværs af geografier. Det kan være at distancerne holder jer på afstand, og dermed forhindre en fælles sammenkomst. Derfor tilbyder vi stadigvæk muligheden for at afholde jeres firmajulefrokost i 2021 online.

Vi holder os løbende opdateret på omstændighederne vedrørende sociale arrangementer. Omstændighederne kan vi ikke ændre på, men vi kan ændre på, hvordan vi agerer! Skulle det værste ske, anbefaler vi, at man afholder flere events og arrangementer online fremfor helt at aflyse dem – herunder årets firmajulefrokost.

Online firmajulefrokost – sådan fungerer det

Har I mod på andet end den traditionelle julefrokost? Hvorfor så ikke prøve vores online pakke? Lidt utraditionel, men også hyggeligt sammen med kollegaer og familie. Vi kan skræddersy det lige præcis som du vil have til dit firma.

Dig og dine kollegaer mødes med deres familier eller i små grupper. På firmaadressen leveres en kasse med lækker mad, som I så kan tage med hjem. Den helt klassisk julefrokost afholdes online f.eks. en fredag aften. Alle er opkoblet via online og værten byder velkommen og Timm Vladimir tilbereder sammen med i løbet af aften.

Der vil løbet af aften være musiske indslag, musikquiz med fantastiske præmier, tale fra jeres direktør og festudvalg og dejlig julemusik. Lyd og billede er naturligvis sikret i høj kvalitet via et professionelt set up.

Priser fra kr. 750 per person

Jule op pyntning:

Vi laver alt i juleudsmykning, skal jeres kontor, kantine, fællesområder, reception være flydt med magi og jul så klare vi det for jer.

Julegaver:

Julegaver til kunder og/eller personale; hvad med at give en fantastisk fiskekasse med alt godt fra havet og champagne, eller fantastisk chokolade og dejlig rødvin? Vi pakker og lever direkte til jer eller jeres kunder med et flot og personligt julekort.

Julegaver fra kr. 150

Vi er klar til at hjælpe

Arrangementer som for eksempel firmajulefrokoster, er noget af det vi hos Copenhagen Event Company holder aller mest af at lave.

Hvis I står og mangler en pålidelig samarbejdspartner til faciliteringen af jeres kommende firmajulefrokost, står vores dygtige team klar til at hjælpe. Send os en e-mail på bo@cecevent.dk, giv os et ring på +4525901212 eller udfyld vores kontaktformular ved at klikke på linket.