Markedsføring

Vi er et strategisk og eksekverende PR- og marketingsbureau, der står for jeres event markedsføring. Vi giver ærlig, kompetent og værdiskabende rådgivning om relationer til kundens interessenter og medier i konstant forandring. Vi knokler og jagter målbare resultater via skræddersyede og kreative løsninger, der understøtter forretningen. Vi nytænker og udfordrer vores kunder konstruktivt. Fra fullservice leadbureau  eller som supplerende bureau i synergi med øvrig markedsføring.

Vi arbejder for at skabe opmærksomhed omkring brands, produkter, virksomheder og kampagner blandt primært forbrugerne, og vi har mange års erfaring som strategisk, kreativ og proaktiv PR-partner for nogle af Danmarks førende virksomheder. Vores kunder findes især inden for sport -, livsstils-, fødevare- og drikkevarebranchen.

Vi har vores eget bloggerkartotek med mere end 50 førende bloggere, som vi har stærke og personlige relationer til. Vi involverer bloggerne som troværdige ambassadører for vores kunders brands, og ved at segmentere vores bloggere kan vi sikre de rette budskaber til de rette målgrupper.

Vi spotter nye trends, tænker målgruppeorienteret og går langt i jagten på troværdige og værdifulde resultater.

Vi hjælper med de fleste kommunikationsopgaver:

  • Strategiske og kreative kampagner
  • Bred opmærksomhed i sociale medier og blogs
  • Presselanceringer med et twist der vækker interesse
  • Opsigtsvækkende presse- og forbrugerevents
  • Product placement
  • Brug af både traditionelle og nye PR- og kommunikationskanaler
  • Koncepter i synergi med anden markedsføring
  • Proaktiv krisehåndtering, der minimerer kritisk omtale

Copenhagen Event Company har, som eventfirma, i mange år været pressekontor for nogle af de største aktører i rejsebranchen. Vi sikrer dit event presseomtaler og markedsfører hoteller, destinationer, hotelbookingportaler og flyselskaber.

Vi arrangerer presserejser og laver rejseguides, pressemeddelelser og konkurrencer, som understøtter kundernes kernebudskaber. Vi har gode relationer til markedsføring og løbende kontakt til førende danske, skandinaviske og europæiske rejsemedier. Vi har i årernes løb stået for mange PR events og marketing stunts, og derfor er vores team et meget erfarent og professionelt team som har været ude for alle tænkelige situationer under disse events. Giv os et kald eller send os en mail og lad os tage en snak om hvordan dit event skal forløbe.

Læs mere om os som konferencearrangør og event management her.

Cases

Nedenfor findes en samling udvalgte cases, som du er velkommen til at kigge nærmere på.
Søger du en særlig kompetence eller ønsker du at få en case uddybet, er du mere end velkommen til at kontakte os for mere information eller et oplæg på en løsning skræddersyet til jer.