Teambuilding i København

Det er ekstremt vigtigt at have et godt og velfungerende team i sin virksomhed. En virksomheds medarbejdere og team, er en af de eneste ting, som konkurrenterne ikke kan kopiere eller efterligne. Derfor er det også vigtigt, at have et godt og velfungerende team, og det kommer ikke af sig selv.

En af de bedste og mest effektive måder at opbygge et stærkt bånd blandt jeres medarbejdere er uden tvivl gennem teambuilding og oplevelser. Teambuilding er en sindssygt effektiv måde at ryste dig og dit team bedre sammen på.

Men teambuilding er ikke bare teambuilding. Der er ufatteligt mange måder at tilgå dette på, og nogle er uden tvivl bedre end andre. En ting er dog helt sikkert: det er oplevelserne, som teamet vil huske.

Smilende kvinde som er ved at kravle ud under en masse bildæk

Hvorfor teambuilding?

Nogle vil måske mene, at teambuilding er spild af tid og ressourcer. Det mener vi på ingen måde! Vi tror på, at et godt og velfungerende team, som kan finde ud af at samarbejde og kender hinandens kompetencer og begrænsninger, er en af de primære konkurrence fordele, som man kan tilegne sig som virksomhed. Og det er bestemt ikke noget, som skal undervurderes.

Der er en række primære årsager til, at teambuilding er et fantastisk initiativ. Vi har listet en række af disse årsager nedenfor. Ofte for at imødekomme alle nedenstående punkter, så består teambuilding  af en lang række forskellige aktiviteter, som  både kan byde på sjov og spas, men bestemt også være anderledes og udfordrende.

Teambuilding – en vindende strategi til firmaevents

Som erfarent eventfirma i København har vi et stort netværk af restaurationer, eventcentre og andre anderledes aktiviteter, som kan hjælpe jeres virksomhed med at få en god teambuilding dag i København.

Teambuilding er ubetinget et af de vigtigste firmaarrangementer, som  man kan afholde for sine medarbejdere.  Og så er det en af de få omkostninger, som ofte vil kunne ses positivt på bundlinjen.

Teambuilding er ikke bare et firmaarrangement

Når man snakker om teambuilding, så snakker man altså ikke bare om endnu et internt firmaarrangement for virksomhedens medarbejdere. Teambuilding skal nemlig være en række velovervejede aktiviteter, som har følgende formål:

  • At ryste teamet bedre sammen og give et stærkere samarbejde og sammenhold
  • At udvikle den enkelte medarbejder til at være mere bevidst om vedkommenes styrker og begrænsinger
  • At give medarbejderne en række gode oplevelser med hinanden
  • At få den enkelte medarbejder ud af sin komfort zone og prøve grænser af

Teambuilding København – Aktiviteter

Når det kommer til, hvilke aktiviteter man kan foretage sig til en teambuilding dag i København, er der en række overvejelser, som man børe gøre sig.

Vi kan hjælpe med at stable alle mulige aktiviteter på benene, men den rette måde at tilgå opgaven på er, at vi tager en indledende dialog og snakker om, hvad I måtte have af forestillinger og forventninger til en teambuilding dag i København, og så får vi det til at ske.

Copenhagen Event Company kan hjælpe med alle former for aktiviteter – både indendørs og udendørs. Hvad end det er aktiviteter til hele dagen inklusiv frokost, aftensmad og eventuelt overnatning, så kan vi sammenstrikke et program, der indeholder jeres ønsker til sjove og anderledes aktiviteter i København.

Få hjælp fra et topprofessionelt eventbureau

Når det kommer til at skulle organisere et firmaarrangement som en teambuilding dag, er det vigtigt at gå ordentligt til værks. Fordi teambuilding handler ikke om, hvad der skal være hverken mest praktisk eller, at man skal være det samme sted hele dagen.

Det handler om at få sammensat et velovervejet program med en masse aktiviteter og oplevelser, uagtet om de alle kan afholdes samme sted eller ej.

Få begrænsninger

Mange tilbyder teambuilding pakker, hvor man er bundet til at være hos den enkelte udbyder hele dagen. Det tror vi ikke på er den rette løsning for at få en god teambuilding dag.

Vi tror på, at det handler mere om at kunne tilpasse en række af aktiviteter og arrangementer til netop jeres team, og så få logistikken til at gå op i en højere enhed gennem en struktureret tilgang til planlægning og eksekvering.

Så hvad end I kunne tænke jeg at lave med jeres team, så kan vi hjælpe med at have hele København til rådighed til jeres teambuilding  dag.

Eventbureauets rolle

For vores vedkommende er det vigtigt at få afstem med jer, hvad jeres behov og ønsker er til en teambuilding dag i København. Ud fra dette vil vi sammensætte en række forskellige forslag til, hvad I kan foretage jer, og vi er med hele vejen.

Fordelen ved at få et erfarent eventbureau til at planlægge, strukturere og eksekvere på jeres teambuilding dag i København er, at I vil få en uvildig partner, som ikke er begrænset af mulighederne.

Med Copenhagen Event Company til at  planlægge jeres teambuilding aktiviteter, kan I være sikre på, at dagens program vil være komplet tilpasset til jeres ønsker, og  hverken reserveret eller begrænset til en enkelt aktivitet eller en enkelt lokation.

Eventmarkedsføring som internt motivationsboost

I vores arbejde snakker vi tit om eventmarkedsføring og, at det er  verdens stærkeste form for markedsføring og kommunikation. Det er det for det første fordi, at det spiller på ALLE sanseoplevelser og indtryk, og for det andet fordi, at gode oplevelser står mere klart i erindringen hos jeres kunder en nogen som helst anden form for markedsføring.

Dette  er også gældende for en virksomheds medarbejdere.  Gode oplevelser er det, som kæder jeres team sammen og giver det stærke sammenhold, som kan være altafgørende for jeres succes.

Lad os tage en snak

Hvis I står og mangler en samarbejdspartner til at facilitere jeres kommende teambuilding event i København, så tøv ikke med at kontakte os. Vi elsker at bruge vores erfaringer, know-how og netværk til at skabe en god oplevelse for vores kunder og deres medarbejdere. I kan kontakte os via knappen nedenfor her, på mail eller på telefon.