CEC Teamet

Når I mødes med os, møder i mennesker med et sprudlende humør, masser af god energi, kreative ideer og masser af års erfaringer– og ikke mindst en brændende lyst til at lave præcis det vi gør – nemlig verdens bedste arrangementer og events!

Vi er et full service konference, kongres og eventbureau, så I behøver kun at handle ét sted. Vi klarer resten og sørger for at Jeres idéer og ønsker bliver til virkelighed.

I mere end velkommen til at kontakte os på alle tider af døgnet på bo@cecevent.dk eller telefon 2590 1212 – vi glæder os meget til at høre fra jer.

Passioneret
Vi har altid hjertet og sjælen med i det, vi laver. Vi brænder for vores arbejde og ønsker altid at skabe de bedste resultater for vores kunder. Vi har stor empati, er innovative og visionære. Vi arbejder med mennesker og projekter, der gør os glade. Vi bruger meget humor og glæde i vores hverdag.

Effektiv
Vi arbejder effektivt for at gøre vores kunder glade og former projekterne til en succes. Alle tidsfrister og aftaler overholdes. Alle projekter er grundigt planlagt. Vi stræber efter det unikke i hvert projekt og elsker udfordringer.

Tager ansvar
Vi tager ansvaret. Arbejder tæt sammen med vores kunder og samarbejdspartnere for at levere det bedste. Vi besidder et personligt initiativ, er kreativ i vores tankegang og leverer altid gennemtænkte løsninger, også når uventede situationer opstår.

Rummelighed og tolerance
I vores verden hersker der åbenhed og rummelighed til, at vi som mennesker kan have forskellige holdninger og overbevisninger. Vi hylder mangfoldighed, tolerance og plads til kulturelle, religiøse og personlige forskelligheder.

Hos os får du:

  • Kompetente og erfarende medarbejdere
  • En samarbejdspartner som har været i branchen i mange år
  • En samarbejdspartner som er åben for nye udfordringer
  • En unik oplevelse ved hvert eneste arrangement
  • Højt personligt serviceniveau
  • Én primær kontakt til det enkelte arrangement
  • Tryghed og tillid hos den enkelte samarbejd
  • Effektivitet fra start til slut
  • Stabilt samarbejde på kongressiden
  • Kreative ideer ved events og markedsføring

Hos os har vi hjertet med i alle vores arrangementer

Bo Ilskjær

Partner / Salg

Maria Hansen

Projekt Koordinator

Maria Vejlby-Hansen

Projekt Koordinator

Mariella Mounzer

Projekt Koordinator

Nellie Kvist Ilskjær

Projekt Koordinator / Fotograf

Zahid Akhtar

Salg

Søren Jørgensen

Projektleder kommunikation og marketing

Jette Moll Christiansen

Regnskab og økonomi

Rebecca Ranfelt

Projekt Koordinator