Danmarks tur 2016, 2017 og 2018
Kom med, når du ganske gratis kan møde de rullende eksperter, der sætter Nutrilett bussen i gear for at køre Danmark tyndt. Her kan du få tjekket din fedtprocent, muskelmasse, BMI eller kropsalder. Da Nutrilett bussen i september 2016 første gang kørte Danmark rundt, var det en stor succes – faktisk så stor, at bussen nu tager en turné mere og denne gang inkluderer mange flere byer, som også har ønsket sig besøg af de rullende eksperter.
Med mere end 75 stop i det meste af landet på kun fire uger, er det missionen at møde danskerne, hvor de er, og tilbyde en god oplevelse, der kan booste de gode vaner og give personlig og konkret inspiration til vægttab – eller til at vedligeholde den slanke linje.
Få et personligt tjek
På sin tur rundt i landet vil der være lokale eksperter ved bussen.
Hos Nutrilett bussen kan du få en gratis test, som giver svar på, hvor gammel din krop i virkeligheden er i forhold til din reelle alder samt hvad din BMI, fedtprocent, fedtmasse, knoglemasse, muskelmasse og andre tal er. På den baggrund vil eksperten give personlige anbefalinger til vægttab, vægtvedligeholdelse, eller ændring af nuværende livsstil. Det er ganske gratis at få dette tjek og foregår ved at træde op på en specialvægt.
Når Nutrilett bussen sætter i gear, er det Nutrilett og Copenhagen Event Company der står bag og derfor vil det også være muligt at få en smagsprøve på en Nutrilett bar ved bussen.

Copenhagen Event Company stå bag kreativ ide, eksekvering, personale, SoMe og konkurrencer.