I forbindelse med Reeboks lancering af deres nye ZPump Fusion 2.0, arrangerede Copenhagen Event Company 3 forskellige events med en rød tråd i mellem dem. Vi afholdt 2 butiks/center events i Frederiksberg Centeret og i Bruuns Bazar i Århus, over 3 dage kunne gæster i indkøbscentrene afprøve sko i forskellige konkurrence midt i centrene (over de 3 dage prøvede over 500 gæster skoene) og de kunne vinde et par Reebok sko. Det 3 event var et løb i indre København, hvor 200 udvalgte deltagere kunne afprøve de lækre nye sko! Det var ikke et helt almindeligt løb, men et mindre OCR løb, for at skabe ekstra opmærksomhed. Vi stablede nogle by-venlige forhindringer på benene, nogle helt centrale steder i Indre by. Formålet med løbet var selvfølgelig at skabe opmærksomhed omkring Rebook ZPump Fusion 2.0, det gør man selvfølgelig ved at arrangerer et OCR løb lige dér hvor der er flest mennesker, hvilket der jo er i København K. .Der var arrangeret en serie af halmballer klods op af byretten på Nytorv, dæk-løb på Gråbrødre Torv, opstilling af vare- og ladvogne til gennemløb på Højbro Plads, og en Highwall samt en super fed Rampe lige foran Magasin på Kongens Nytorv! En rampe der giver alle mulighed for at prøve kræfter med hvad et rigtigt OCR løb kan levere!
Det var et gennemført marketing-stunt af Reebok, og samtidig et rigtig fint løb, der gav alle, både deltagere og tilskuere, en indsigt i hvad skoene kunne brugs til og vi farvede København K ind i Reebok farver den dag.
Copenhagen Event Company stod for alt lige fra den kreative ide, til gennemførelsen, invitation af kendis, alt på de SoMe, presse, logistik og onstite personale. Blev kåret som det bedste Launch Event i Europa.