UCI Trials World Cup 2022 og 2023: Vild akrobatik og nervepirrende spring på to hjul

To år i træk har Copenhagen Event Company arrangeret cyklingens svar på ekstremsport, UCI Trials World Cup, på dansk jord – i 2022 på Rådhuspladsen i København – og i 2023 i Aarhus i forbindelse med Urban Sports Festival.

Bike Trials er cyklingens svar på ekstremsport. En showsport og disciplin, hvor rytterne brillierer på forhindringsbaner og i fuld kontrol hopper over træstammer og betonrør eller springer fra forhindring til forhindring et par meter over jorden. Dem, der kommer over forhindringerne uden at ramme jorden med andet end deres cykeldæk, scorer flest point.

Lille sport med stor underholdningsværdi og dansk deltagelse i verdensklasse

Trials er en relativt lille sport, men det store spændingselement og den høje underholdningsværdi gør sporten til en publikumsmagnet, hvor store og små nemt kan få timer til gå.

Verdens sjoveste cykelevent

Det er ikke en overdrivelse at kalde bike trials for verdens sjoveste cykeldisciplin – her handler det ikke om hvem der kommer hurtigst i mål, men hvem der kan levere de vildeste trick og komme igennem de sværeste baner på to og faktisk oftest kun ét hjul.

Se filmen fra UCI World Cup 2022 på Rådhuspladsen længere nede på siden.

En event på to hjul og rugbrødsmotor kalder på et bæredygtigt mind set.

UCI Trials World Cup 2023 blev planlagt og afholdt med afsæt i ISO 20121-standarden, en international standard, der er særligt udviklet til events – samt leverandører til events og arrangementer – som vil arbejde mere ansvarligt og dokumentere det.

Det var desuden Copenhagen Event Companys pilotprojekt i vores netop påbegyndte arbejde med ISO 20121.

Læs vores afrapportering her.

UEC European Trial Championship vundet til Aarhus i september 2025

Vi er så heldige at UEC European Trial Championship 2025 netop er blevet tildelt Danmark, og vi er begejstrede for at meddele, at Aarhus vil være vært for dette prestigefyldte arrangement.

UEC European Trial Championship afholdes den 5. – 7. september 2025 på Aarhus Ø, som vil blive en del af Urban Sports Festival.

Urban Sports Festival Aarhus er en international begivenhed, der forener gadeidræt og festivalstemning. Med fokus på en bred, primært yngre, målgruppe tilbyder festivalen en mangfoldig række sportsgrene, herunder wakeboard, break, padeltennis, parkour, klatring og Bike Trials. Udover spektakulære sportspræstationer og “open sessions” for besøgende, tilføjer musik, sideevents og madboder til den sjove og inspirerende festivaloplevelse. Begivenheden er gratis og åben for alle, hvilket skaber en inkluderende atmosfære, hvor alle kan deltage og nyde festivalstemningen.

UEC European Trial Championship 2025 vil samle 150 topatleter, både mænd og kvinder, der vil konkurrere på højeste niveau. Vi håber, at den lokale stjerne Jonas Kristensen og to andre talentfulde landsmænd vil være blandt deltagerne. De vil dyste på 5 avancerede baner ved Pakhus 77 på Aarhus Ø, som vil danne rammen om denne spændende begivenhed.

UEC European Trial Championship 2025 afholdes under Aarhus Festuge som en del af Urban Sports Festival og arrangeres i samarbejde med UEC, Trialaction.dk, Sport Event Danmark, Aarhus Events og Aarhus Kommune.

Bliv partner

Skal din virksomhed have opmærksomhed under eventen?

Læs mere om partnerskabsstruktur og synlighed her.

Galleri