UCI Trials World Cup 2023: Vild akrobatik og nervepirrende spring på to hjul

For andet år i træk arrangerer Copenhagen Event Company cyklingens svar på ekstremsport, UCI Trials World Cup, på dansk jord – sidste år på Rådhuspladsen i København – i år i Aarhus Ø.

Bike Trials er cyklingens svar på ekstremsport. En showsport og disciplin, hvor rytterne brillierer på forhindringsbaner og i fuld kontrol hopper over træstammer og betonrør eller springer fra forhindring til forhindring et par meter over jorden. Dem, der kommer over forhindringerne uden at ramme jorden med andet end deres cykeldæk, scorer flest point.

Lille sport med stor underholdningsværdi og dansk deltagelse i verdensklasse

Trials er en relativt lille sport, men det store spændingselement og den høje underholdningsværdi gør sporten til en publikumsmagnet, hvor store og små nemt kan få timer til gå. Blandt de danske deltagere er der hele fem medaljehåb.

Bliv partner

Skal din virksomhed have opmærksomhed under eventen?

Læs mere om partnerskabsstruktur og synlighed her.

Verdens sjoveste cykelevent

Det er ikke en overdrivelse at kalde bike trials for verdens sjoveste cykeldisciplin – her handler det ikke om hvem der kommer hurtigst i mål, men hvem der kan levere de vildeste trick og komme igennem de sværeste baner på to og faktisk oftest kun ét hjul.

Se filmen fra UCI World Cup 2022 på Rådhuspladsen herunder.

En event på to hjul og rugbrødsmotor kalder på et bæredygtigt mind set.

Derfor planlægges og afholdes UCI Trials World Cup 2023 med afsæt i ISO 20121-standarden, en international standard, der er særligt udviklet til events – samt leverandører til events og arrangementer – som vil arbejde mere ansvarligt og dokumentere det.

Det er desuden Copenhagen Events Companys pilotprojekt i vores netop påbegyndte arbejde med ISO 20121.

UCI Trials World Cup 2023

Afholdes d. 1.-3. september under Aarhus Festuge som en del af Urban Sports Festival og arrangeres i samarbejde med UCI, Trialaction.dk, Aarhus Events og Aarhus Kommune

Galleri