Leje af storskærm og så meget mere

Leje af storskærm, der får dit brand frem i lyset

Lej en AdVan og du får meget mere end hvad der normalt er omfattet ved leje af storskærm. Du får 150 mobile tommer, der også ser godt ud tæt på, et Bose anlæg og mulighed for meget mere end blot afspilning af video. Et perfekt udgangspunkt for en god event.


AdVan By Night

Hver fredag og lørdag aften kan du, ved leje af storskærm, blive en del af vores AdVan By Night. Vi placerer AdVans på Københavns mest attraktive steder og afspiller 20-30 sekunder lange reklamespots fra vores kunder. For fire weekender med cirka 800 afspilninger af dit spot tager vi kun kr. 12.500,-. Læs mere om AdVan By Night.

 

Leje af storskærm og en event hvor du ønsker det

Din leje af storskærmen, på en AdVan, er en event i sig selv. Men hvorfor ikke snakke med os om muligheden for at skabe endnu mere opmærksomhed og komme tættere på målet end du får ved leje af storskærmen alene?


Som navnet antyder, så er Copenhagen Event Company klar til at hjælpe med at komme videre fra video til et event der fænger. Hvad med et par søde piger, der kan hjælpe interesserede til at syntes godt om jeres Facebook side eller uddele vareprøver til de, der bliver tiltrukket af din AdVan?

Tag et kig i vores katalog for inspiration og en snak med os om hvad der kan lade sig gøre.
Læs kataloget her

tilbage