NAX (North Atlantic Xperience) X CEC- Copenhagen Event Company

Mand i gul jakke står på bakke med udsigt over havet og klipper.

Hverdagen kan blive grå og kedelig, hvis man vel og mærke vælger det. Her hos CEC elsker vi nye udfordringer, spændende begivenheder og ikke mindst elsker vi at tilføje lidt sol og farve til hverdagen. Derfor er vi meget begejstret for at kunne have et samarbejde med NAX – North Atlantic Xperience.

NAX har speciale inde for fart, samarbejde og oplevelser på Færøerne. Der er ikke den ting de ikke kan udføre – alt fra en mindeværdig vandretur i bjergene til et koldt dyp i det vilde hav. NAX har et team fyldt med professionelle og imødekommende instruktører, som altid står klar til at svare på spørgsmål eller en hjælpende hånd til dem som har brug for det. Instruktørerne guider jer igennem hele oplevelsen trin for trin og forlader ikke jeres side.

Vi her os CEC fik også noget af en oplevelse da vi i foråret 2023 besøgte Færøerne og NAX. Fra et behageligt møde i et skønt lokale med kage og varm kaffe, til en vild tur på havet i en speedbåd ud til de mageløse ører og derefter afslutte med et spring ud i det kolde hav. Efter sådan en oplevelse er både krop og sjæl fyldt op med adrenalin og en uovervindelig følelse.

NAX laver oplevelser for enhver smag, om det er en gruppe rejse, personlig rejse eller firmatur, de har lige hvad I mangler for at få Færøerne helt ind under huden. CEC er stolte og beæret over at have pålidelige og ikke mindst ekstraordinære samarbejdspartnere som NAX.

Så hvad venter I på? Tag en tur til det rå, vilde og ikke mindst betagende Færøerne og få en oplevelse, der vil ryste jer tættere sammen som kollegaer og udvikle jer som mennesker.

North Atlantic Xperience og Copenhagen Event Company står til rådighed døgnet rundt for at give jer den tur I sent vil glemme.